Vier Seizoensbanden

Een 4 seizoensband is het meest veelzijdige type band. Ze zijn gebouwd om het zelfvertrouwen op de dagelijkse wegen te dragen zoals de steeds veranderende weersomstandigheden zoals regen natte, en zelfs lichte sneeuw.

Energie-efficiëntie

Vier seizoensbanden hebben enigszins een lage rolweerstand, waardoor de hoeveelheid energie die bij het rijden wordt gebruikt, tot een minimum wordt beperkt. Sommige kunnen u helpen de kilometers per volle tank te verhogen.

Comfort

De loopvlakken van vier seizoensbanden hebben de neiging om langer dan een-seizoensbanden te vol te houden. Daarnaast slijtage ze minder.
Het loopvlakontwerp dat de buitenste loopzone gebruikt voor het beheersen van droge grip, en een waterafstotende binnenste trapzone om natte tractie te ondersteunen. Vier seizoensbanden zijn gebouwd met een speciaal rubberverbinding en de zijwandige constructie helpt om een comfortabelere en rustigere rit te geven.

Waterzones en loopvlakken

Vier seizoensbanden beschikken over geoptimaliseerde loopvlakpatronen die zorgen voor een sterke grip op droge, natte en besneeuwde wegen. Een vloeiend loopvlakpatroon dat het water van de loopvlak helpt te evacueren voor een verhoogde natte tractie. De groeven aan de binnenzijde van het loopvlak verbeteren de natte bochtengreep.


continental-band

Banden Check

Laat uw banden door ons controleren

Alle merken bij first stop bandencentrumhaarlem

Wij zijn gespecialiseerd in Bridgestone, Firestone en Dayton.
Het First Stop netwerk biedt een breed assortiment van banden voor auto, 4x4 en bedrijfsvoertuigen.
Natuurlijk leveren wij ook alle toonaangevende merken, samen met een aantal budget banden en speciale internet aanbiedingen.

Banden Centrum Haarlem

Drukkersweg 2

2031 EE Haarlem

023-5327601

Geen stage of leerbedrijf gevonden?

Meld het ons direct!

 sbb-beeldmerk

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief.

facebook-logo

© 2017 Bandencentrum Haarlem ● Drukkersweg 2 ● 2031 EE Haarlem ● 023-5327601 ● KVK 27349314

zoeken

Webdesign - RoppIT