Bedrijfswagen Banden

De kostprijs per kilometer is bij bestelwagenbanden van groot belang, evenals de prijs-kwaliteitverhouding. Deze wordt in belangrijke mate bereikt door kwalitatief goede banden en uitstekend onderhoud. Omdat de bandenkosten gemiddeld een kwart van de totale onderhoudskosten vormen, moet op een veilige manier zoveel mogelijk kilometers met een band gemaakt kunnen worden. Kortom, er moet zoveel mogelijk voordeel uit de band gehaald worden. Banden Centrum Haarlemkan voor u het juiste preventieve onderhoud verrichten om de bandenkosten zo laag mogelijk te houden en de levensduur van de banden aanzienlijk te verlengen.

Banden Controle

Controle op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde banden en wielen, plus een perfecte uitlijning hebben een positieve invloed op de stuurgeometrie van de bestelwagen. Bovendien heeft dit direct invloed op assen, veersystemen en de as - belasting. Indien gewenst kunnen wij periodiek een wagenparkcontrole op lokatie uitvoeren, waarbij de volgende punten worden gecontroleerd:

  • Bandenspanning
  • Profieldiepte
  • Slijtage beeld
  • BeschadigingenVanzelfsprekend ontvangt u een uitgebreide rapportage en advies.

bestelautos.png

BESCHIKBARE MERKEN BIJ FIRST STOP BANDENCENTRUM HAARLEM

Het First Stop netwerk biedt een breed assortiment van banden voor auto, 4x4 en bedrijfsvoertuigen.
Wij zijn gespecialiseerd in Bridgestone, Firestone en Dayton. natuurlijk leveren wij ook alle toonaangevende merken, samen met een aantal budget banden en speciale internet aanbiedingen.

Banden Centrum Haarlem

Drukkersweg 2

2031 EE Haarlem

023-5327601

Geen stage of leerbedrijf gevonden?

Meld het ons direct!

 sbb-beeldmerk

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief.

facebook-logo

© 2017 Bandencentrum Haarlem ● Drukkersweg 2 ● 2031 EE Haarlem ● 023-5327601 ● KVK 27349314

zoeken

Webdesign - RoppIT